Plask i Djursjön

2 kommentarer
Red dressyr i paddocken i fredags. Red mycket galopp och varierade rättvänd och förvänd genom att rida halvtigenom och fortsätta i förvänd för att sedan vända över o komma ut i rättvänd och fortsätta på samma sätt.
Fortfarande lite känslan av att Ratzia lurar mig och plötsligt när jag tycker att det går bra och sitter passiv så bryter hon av 😳. Så får det inte gå till.
Sara red en stund på Bill samtidigt. Han är så cool men i första galoppen var det mer på stället än fram. Då fick Sara driva på för att han skulle gå på bättre.
Sen fick båda hästarna gå ut på gräset. Ratzia var lite taskig och jagade runt honom en stund men snart lugnade de ner sig,

Igår gick vi upp tidigt och åkte till bortre skogen. Har inte varit där på ett tag. Huset närmast skogen är sålt och de har byggts ett stall för Islandshästar av ett gammalt garage. Säkert 15 boxar. Var massa hästar i hagarna upp mot skogen. Förstod på lastbilen som var parkerad utanför att det var Louise från Raudhetta som köpt stället.
Vi hade tur att hundfolket inte hade vaknat halv åtta på morgonen så vi fick parkering i skogen.
Efter allt otäckt om hundar o djur jag sett på nätet fick Fia gå i koppel till att börja med.

Fungerar fint i skritt och trav.
När vi kom in på ridspåret kopplade jag loss och då höll vi i gång med mkt trav och galopp så då hade Fia fullt upp med att hänga med oss. Hade även fickorna fulla med hundgodis och ropade in henne ofta ofta.
Nere på grusvägen igen fortsatte vi till Djursjön. Ratzia gick i utan att tveka. Skrapade väldigt med framhovarna så vattnet stänkte.

Funderade på om hon tänkte lägga sig ner.

Vände och tog samma väg tillbaka. I den långa backen satte Sara av i full fart med Marco. Lät Ratzia gå så fort hon ville och det gick undan. Härligt när de kan sträcka ut.

Efter en timma var vi tillbaka vid transporten.
Hästarna fick komma ut på gräset igen och gick där ända till nio på kvällen. Så skönt nu innan alla insekter har kommit.

Passade på att städa gårdsplanen. Blir så mycket spån och löv och annan skit som far runt och lägger sig vid huset.

På kvällen åkte vi in till Göteborg och gick på restaurang och åt tapas. Massa smårätter som var goda. Trevligt.

I dag är det morsdag så jag fick god frukost av Sara samt en fin bok där Sara skrivit ner sina tankar om oss ❤️
Blev väldigt glad för boken. Ska läsa en sida då och då och glädjas.


Lite lustiga saker platsade också 

Samt att jag lånar ut pengar 😉

 
1 Sara:

skriven

Det var väl en trevlig present 😍❤️

Svar: Mycket uppskattad 👍💕
Beata Ekman

2 Sara:

skriven

Det var väl en trevlig present 😍❤️

Svar: Den finaste presenten jag kunde få.
Beata Ekman