Corona

Kommentera
Allt har blivit som det inte var tĂ€nkt pga Corona đŸ˜„
Jag fyllde jÀmnt i mitten av mars. Hela familjen skulle Äkt till Dubai för att Äka pÄ en kryssning. Hade verkligen sett fram emot att fÄ resa ivÀg med hela familjen.
HÀstarna skulle pÄ olika spa och Fia till en av Jonas arbetskamrater. Lite pyssel att Äka ivÀg. Katterna skulle Fredriks mamma ta hand om.
Ju nĂ€rmre avresan vi kom ju osĂ€krare blev det. Dubai hade knappt nĂ„n smitta sĂ„ vi var instĂ€llda pĂ„ att Ă„ka eftersom allt var betalt och vi inte kunde avboka men nĂ„gra dagar innan kom beskedet att det var stoppat. Nu i efterhand var det nog tur. TĂ€nk om vi hade fastnat i Dubai och inte kommit hem đŸ˜„
Födelsedagen firades med en liten middag hemma dagen före och afternoon tea pĂ„ stan pĂ„ födelsedagen. 
Började pĂ„ nytt jobb i mars och de var ju glada att jag inte började med semester. Jobbet kĂ€nns bra och det Ă€r roligt att vara ute pĂ„ ett företag igen 😊 FĂ„r se hur drabbade vi blir av att allt stĂ€nger ner.
HÀstarna rids, mest ute i skogen. Ratzia har varit skadad men Àr pÄ bÀttringsvÀgen och rids i alla gÄngarter. Ska pÄ sista Äterbesöket om nÄgra veckor och sen fÄr hon börja hoppa.
KÀnns vÀldigt bra.
Gamla Hedda Ă€r pigg och glad. Fick följa med Sara pĂ„ hopptrĂ€ning och visade att hon kan Ă€n. 
BÄde Bill och Marco Àr i full gÄng.
Kungsbacka hade tÀvlingar i början av mars och dÄ tÀvlade bÄda. Fina utsmyckade banor dÄ det var stora tÀvlingar. Bill skötte sig vÀldigt bra och hoppade fint. Fick en felfri runda i 120. Kanske mogen att gÄ upp en höjd?
Marco hoppade 140 med rivningar men sÄg fin ut. Behöver trÀna lite mer pÄ höjden men nu lÀr det dröja dÄ alla tÀvlingar Àr instÀllda tom siste maj. Hoppas verkligen att det fÄr komma igÄng igen nÀr det Àr utomhus.
Man stöter ju inte ihop med massa folk pĂ„ tĂ€vlingar Ă€ven om det Ă€r större klasser. Är sĂ€llan mycket publik och ryttarna hĂ„ller avstĂ„nd. Mest vi medhjĂ€lpare som trĂ€ffar andra pĂ„ framhoppningen men det Ă€r inte mĂ„nga.
SĂ„g ett inslag pĂ„ Sportnytt innan tĂ€vlingarna stĂ€lldes in att ridsporten höll pĂ„. De visade ett inslag frĂ„n Scandinavium 😳  SĂ„ ser det ju inte ut pĂ„ vanliga tĂ€vlingar.
Försöker leva som vanligt. Vi som inte Àr i riskgrupper mÄste ju försöka hÄlla igÄng samhÀllet. Allt kan ju inte stÀnga ner. Hur blir det dÄ? MÄnga varnar för att det kommer att "drabba" mÄnga fler Àn viruset.
Hoppas pĂ„ flockimunitet sĂ„ att viruset inte fĂ„r fĂ€ste. De i riskgrupper mĂ„ste ju skydda sig. 
FĂ„r se om vĂ€rmen som kommer kan hjĂ€lpa. Vissa tror ju det. Ett vaccin försöker de ju ocksĂ„ fĂ„ fram. 
FÄr njuta av fint vÀder och att ljuset Àr tillbaka.
(null)
Marco tar det med ro och vilar i sin box.
(null)
Fia njuter i solen.