Falsterbo

Kommentera

I tisdags åkte Sara och jag till Falsterbo. Då var det fint väder. Vi tittade på 6-åringarnas andra kval. Många fina hopphästar. De fick gå mot klockan för säkert första gången. Lite tufft. Den vi kände kom på 21-a plats och 20 går vidare. Några tiondelar från final. Väldigt synd.


Vi träffade Ratzias ägare. Har inte träffat henne sen vi hämtade Ratzia för tre år sen.
Vi såg på 6-åringarna tillsammans och hade trevligt. Fick reda på mycket om Ratzias alla syskon och släktingar. Var kul att få lite mer information.

Kikade runt lite på alla utställare. Hittade inget att köpa då jag inte skulle ha nåt.

Bodde på hotell i Malmö. Visste att det skulle bli sämre väder på onsdagen så vi var på plats en halv timma innan tävlingarna började för att få plats under tak på läktaren.
Där fick vi sitta hela dan då regnet kom och vi inte ville tappa platserna.

Såg ungdomsklasser, lag SM, children, amatörer och huntingen. Hade velat se lite dressyr men det var inte lockade i regnet.

Huntingen har jag inte sett på 5 år så den såg jag fram emot. Tyvärr gick det inte bra för de första ryttarna. Går inte att vara hoppryttare och tro att hästen ska hoppa vattenhinder.
Sen var det en besvikelse att ryttare som ridit EM och flerstjärnigt inte kom över första vattenhindret.

Nu var många hinder på terrängbanan rivningsbara men det fick de inget fel för. Konstigt. Först visade de att det blev fel men sen bestämde de sig gör att bara rivningar på hoppbanan räknades.

Speakern har tyvärr blivit "gammal". Hade en dålig dag och visste inte vem som ledde. Lite tokigt när han kommenterar fel.

En danska vann till sist och hon red både fort och felfritt.
Vi hejade på Sandra Gustafsson men tyvärr gick hon omkull i terrängen. Såg ut som om det gick bra trots allt.

Trötta och nöjda åkte vi hem på kvällen.


Redo för start