Olycka

2 kommentarer

Äntligen kom Sara hem och jag skulle få lite ledigt 😊 men så blev det ju inte 😥
Sara trillade eller hoppade av Bill och skadade sitt knä rejält. Har röntgat knät och då hittade de inget men då Sara har rejält ont och inte kan stödja på benet har hon ny tid hos läkare och hoppas på remiss till magnetröntgen.
Vi hann i allafall rida ut på Ratzia och Marco innan Sara skadade sig. Ratzias ben är så gott som bra. Lindar med bot paddar på nätterna så att det inte ska svullna upp.
Marco visade hur snäll han har blivit och uppförde sig i skogen.

I lördags var det tävling för Tilda och Hedda. De hoppade 95 och 100.
Banan till 95 var knixigt med lite konstiga tvärs svängar och plank överst på räcken. Var säker på att Hedda skulle peta ner plankan. Det gjorde hon inte men petade ett annat. Enda hindret hon var i 😟

100 banan var bättre. Där lyckades de vara nolla och fick rida omhoppning. Tyvärr tappade Tilda en stigbygel och kom lite i obalans så hon missade de snäva vägarna. Räckte ändå till att få sista placeringen. Så roligt. Deras första rosett.

Idag var det kallt med minusgrader. När jag kom hem hade Tilda skrittat Hedda samt mockat både för henne och Ratzia. Skönt att få hjälp.
Klädde på mig men inte tillräckligt utan jag frös. Åkte till klubben och skrittade Ratzia på banan runt hagarna. Lite för att Fia skulle få komma ut. Efter 30 minuter var jah genomfrusen och åkte hem igen.

Hoppas Sara får hjälp och att det inte är allvarligt.
Kylan ska försvinna så jag hoppas att paddocken ska gå att rida vanligt i.

Bullen vill kanske rida 😱😂
 
1 Sara:

skriven

Vill att det ska bli bra fort 😥

2 Ida:

skriven

Stackars Sara, sån himla otur! Hoppas hon får bra hjälp och att det inte är nåt allvarligt. Så söt bild på kissemissen!