Marco ❤️

Kommentera
Busen Marco är så fin. Han har verkligen blivit en riktigt bra hopphäst.
Jag har alltid trott att han ska vara felfri och ofta har han levt upp till det 😊 men nu när han äntligen blivit frisk efter sin långa skadeperiod är han helt suverän 👏👍😊
Han ser så glad ut och bara skuttar över hindren. Nu hoppas jag verkligen att Marco får hålla sig frisk så han kan fortsätta tävla och utvecklas.
Idag åkte vi till Lidköping för att Marco skulle hoppa 130. Jag brukar aldrig åka med till Lidköping av nån konstig anledning men idag en fredag tog jag ledigt och körde dit.
Marco var felfri efter en jättefin runda. Gick upp i ledning men blev snabbt nerputtad till andra plats. Där var han länge länge men på slutet gick tre om så Marco blev femma.
Prisutdelningar är inte Marcos bästa gren. Han klarade av att få sin rosett innan han flippade ur och Sara fick lämna ridhuset före ärevarvet. Marco höll på att krypa ur skinnet.

Passade på att rida Ratzia innan vi åkte iväg. Hon har blivit så fet. Ser ut som ett högdräktigt sto 😥
Nu är det motion och bantning som gäller. Benen kan inte hålla för hoppning med all den extra vikt.
Red på spåret vid klubben. Skrittade två varv och travade delvis i tre varv. Tog drygt 45 minuter.
Brittsommarn har kommit hit. Över 20 grader idag. Hoppas verkligen att min höbonde får in en skörd till annars är det kris.
(null)

(null)

(null)
SuperMarco 

Under veckan var vi på Herredsgård på öppen bana. 
Marco hoppade en 130 runda på deras fina bana. Deras manege är så fin, rena drömmen.
Fanns en enorm grind på banan. Med översta bommen minst 150 hög. Med bommen borta ca 135. Marco hoppade utan bom i sin bana och gjorde sen två modiga försök på hela grinden men rev. Djärvt att ens försöka. 
(null)
Grinden utan översta bommen. Hög så det räcker.