Tävling på Kungsbacka

Kommentera
Klubben hade stora tävlingar hela helgen, ändå upp till 150 hoppning.
Både Ratzia och Marco var med och hoppade 120 125 och 130.
Slutade med tre fina vita rosetter. Duktiga hästar och Sara.
Spännande när de rider, man vill så gärna att det skall gå bra. Står och lyfter fötterna för att hjälpa hästen att lyfta på benen. Måste se roligt ut.

Hade med Fia bort i fredags morse. När jag skulle hjälpa Sara på framhoppningen band jag Fia i en 4-hjulning som stod utanför manegen.
Sara hoppade en jättefin runda med Ratzia. När de var klara var vi så upphetsade och lyckliga att gick till transporten och glömde helt bort Fia.
Sen gick vi och satte oss på läktaren för att kika på resten av klassen.
När klassen nästan är klar ringer Saras telefon. Det är överdomaren som berättar att de hittat en lös hund som sprungit omkring lite överallt.
Gisses, vi hade helt glömt Fia. Sara tyckte givetvis att det var jag som glömt henne.
Sprang snabbt ut till Elisabeth som var överdomare och fick en överlycklig hund tillbaka. Alla skrattade glatt åt att jag glömt hunden.
Visade sig sen att när Julia skulle harva banan hade hon bara flyttat på Fia och satt henne på ett nytt ställe men uppenbart bundit kopplet för dåligt.
Fia är ju en väldigt snäll hund så hon gör ju inget dumt men lösa hundar ska ju inte vara på en tävling.

Hjälpte till på framhoppningen idag som funktionär. Var iskallt. Det tom snöade i morse. När klassen och tävlingarna var slut fick vi åka hem och värma oss. 
Somnade framför TV och såg Frölunda ta SM guld i hockey.

Släppte ut både Hedda och Ratzia i skogshagen så de skulle få lite gräs. Hedda behöver ju komma i rätt form för att bli brunstig.


Tom lite sol på dagen men sen kom både regn och hagel.